İletişim | Siparişlerim | 0 532 649 12 00

Pırlanta Tektaş Yüzük Seçimi Nasıl Yapılır ?


Pırlanta tektaş yüzük nasıl seçilir? Hangi tektaş alınmalı? Tektaş yüzük alırken hangi detayları göz önünde bulundurmalısınız? Tektaş seçiminizi etkileyecek unsurlar neler?

Pırlanta Tektaş Satın Alma Rehberi…

Kabul etmelisiniz ki tektaş Yüzük diğer mücevherlere göre çok daha özel ve değerlidir. Aşkın, bağlılığın, sadakatin bir sembolü olan tektaş yüzük, evlilik tekliflerinin de başrolündedir. Bundan dolayı, eşinize ya da sevgilinize tektaş yüzük almak istiyorsanız, özenli bir seçim sürecine girmeniz gerekebilir. Peki, Pırlanta Tektaş Yüzük Nasıl Seçilir? Hangi Tektaş Alınmalı? Tektaş yüzük alırken hangi detayları göz önünde bulundurmalısınız? Tektaş seçiminizi etkileyecek unsurlar neler?

Gelin, hayatınızın aşkı için tektaş yüzük seçiminizi birlikte yapalım…

Tektaşın Karatını Belirleyin

Tektaş almadan önce her birimiz "Tektaş Kaç Karat Olmalı?” sorunu aklımıza getirmişizdir. Bunun cevabı için pek çok unsur söz konusu olsa da temel olarak bütçenizi ve karşınızdaki kişinin tarzını göz önünde bulundurmanız, en doğru seçimi yapmanızı sağlayacaktır. Bu noktada, 0.10 karat, 0.15 karat, 0.20 karat, 0.25 karat, 0.30 karat, 0.40 karat ve 0.50 karat olmak üzere pek çok tektaş karatı bulunmaktadır. Taşın boyutlarını etkileyen söz konusu karatlar aynı zamanda fiyatının da değişmesine neden olmaktadır.

Eğer, bütçeniz tektaş yüzük için kısıtlıysa ya da karşınızdaki kişi daha minimal bir tarza sahipse 0.10, 0.20 ve 0.30 karat tektaş yüzükler tercihleriniz arasında yerini alabilir. Aksine, sevgiliniz daha ihtişamlı modellerden hoşlanıyorsa ve bütçeniz bunun için yeterliyse 0.40, 0.50 veya daha büyük karatta tektaş yüzük seçimi yapabilirsiniz.

Parlaklığını Es Geçmeyin

Her pırlanta eşsizdir. Her biri ayrı hikayelere, karakterlere ve dolayısıyla farklı parlaklıklara sahiptir. Söz konusu pırlantaların üstün bir parlaklığa sahip olması için fazlasıyla lekesiz olması gerekmektedir. Bu noktada, Pırlanta Berraklık Skalası sizlere en doğru seçimi yapmanız konusunda yardımcı olacaktır. F ile I arasında değişkenlik gösteren berraklık tablosunda, FL ve IF değerinde yer alan pırlantalar kusursuz bir pırlantayı ifade etmektedir. Bunun yanı sıra, VSS1 ve VVS2 alanında yer alan pırlantalar ise kusursuza bir hayli yakındır. SI1 ve SI2 değerine sahip olan pırlantalar çıplak gözle görülmesi imkansız olan lekelere sahiptir. Göz alıcı bir parlaklığına sahip olan bu pırlantalar, sizlere dilediğiniz ışıltılı görünümü fazlasıyla verecektir. I1,I2 ve I3’de bulunan pırlantalar çok fazla kusura sahiptir. Parlaklığını yitirmiş olan bu taşlar günümüzde alabileceğiniz en uygun fiyata sahip mücevherlerdir.

Güvenilir Markayı Tercih Edin

Pırlanta alırken güvenilir bir markadan yana olmanız, garanti ve bakım süreçlerini sorunsuz halletmenize olanak tanıyacaktır. Bu noktada Yetkin Diamond, Tektaş Pırlanta Modellerini, pırlantanın orijinalliğini belgeleyen özel mücevher sertifikasıyla birlikte gönderilmekte olup 2 yıl bakım garantisi sunmaktadır. Aradığınız tektaş yüzük, Yetkindiamond.com ile bir tık uzağınızda!

Bankalar