İletişim | Siparişlerim | 0 532 649 12 00

Pırlanta Küpe Seçimi Nasıl Yapılır?


Yüz şeklinizin algısı ve tarzınız söz konusu olduğunda, doğru bir küpe seçimi yapmak oldukça önemli. Peki, küpe seçimi yaparken neleri göz önünde bulundurmalısınız?

Hangi Tarz Küpe Sizi Yansıtıyor?

Mücevher alırken bazı önemli detayları bilmek, alacağınız parçanın size ve karakterinize uyum sağlaması açısından oldukça elzem. Zira değerli taşlarla bezenmiş, parlaklığıyla göz dolduran ve sizlere değerli hissettirecek bir pırlanta takıda aradığınızı bulamayabilirsiniz. Bu noktada, çehrenizin çevresinde yer alacak, mizacınızı ve yüz şeklinizi etkileyecek küpeler, ince detaylar üzerine düşünerek alınması gereken önemli mücevherlerden. Peki, pırlanta küpe seçimi nasıl yapılmalı? Pırlanta Küpe Alırken nelere dikkat etmelisiniz? Size hitap eden küpe hangi tarza sahip olmalı?

Pırlanta Küpe Seçimiyaparken göz önünde bulundurmanız gereken detayları sizler için bir araya getirdik. Değeri, ışıltısı ve hissettirdikleri ile bir pırlanta küpeye sahip olmadan önce bu yazımızı mutlaka okumanızı tavsiye ediyoruz.

Yüz Şeklinize Göre Pırlanta Küpe Alın

Yüzünüzün yakınında konumlanan küpeler, yüz şeklinizin algılanışı üzerinde söz sahibidir. Bundan dolayı, yüz hatlarınızı bilmek ve bu doğrultuda hareket etmek en doğru küpeyi almanız noktasında sizlere yardımcı olacaktır. Eğer yüzünüz oval hatlardan oluşuyorsa bir hayli şanslı olduğunuzu bilmelisiniz. Oval yüz tipi, hemen hemen her tarzda küpeleri taşıyabilir. Yine de form olarak çok uzun ve sallantılı küpeler, yüzünüzü çok daha uzun göstereceği için kullanırken dikkatli olmanızda fayda var. Yüzünüz üçgen bir yapıya sahip ise sizler için en ideal küpe tarzı, kısa ve yuvarlak olandır. Tektaş Pırlanta Küpe bu noktada sizler için en doğru tercih olacaktır. Yuvarlık ve kare yüzler için önerimiz ise yüzünüzü daha uzun göstereceği için uzun Pırlanta Küpelerden yana olmanız. Yetkin Diamond ürün gamında yerini alan pırlanta fantezi küpe veya uzun Safir Küpesizin oldukça mantıklı bir seçim.

Tarzını Küpenizle Yansıtın

Bazen küçük bir mücevher karakteriniz hakkında pek çok bilgi verebilir. Dolayısıyla, küpe seçimi yaparken dahi tamamen sizi yansıttığından emin olmalısınız. Günlük yaşantınızda minimal bir tarza sahip olabilirsiniz, daha gösterişli giyim tarzından hoşlanıyor olabilirsiniz ya da takınız ile öne çıkmak istiyor olabilirsiniz. Bu noktada göz kamaştıran tasarımların yanı sıra, sadeliği ve zarifliği ile sizleri büyüleyecek Pırlanta Küpe Modellerine Yetkindiamond.com adresinden ulaşmanız mümkün.

Bankalar