Facebook
Ayın Fırsatlarını Kaçırmayın!
İletişim | Siparişlerim | 0 532 649 12 00

Pırlanta Baget Mücevherler


Yetkin Diamond’un ürün yelpazesinde parıldayan baget mücevherleri keşfe çıkmaya ve baget mücevher trendine uyum sağlamaya ne dersiniz?

Mücevherde Baget Trendini Yakalayın!

Bir kadın için her mücevher kıymetlidir biliyoruz… O içerisinde eşsiz hikayeler taşıyan parlak taşı, eminiz ki bir kadına çok daha fazla şey anlatıyordur. Bu noktada, göz alıcı tasarımları ile baget yüzükler, son dönemlerde kadınların en gözde mücevherleri arasında yerini alarak bir trend haline geldi. Birbirinden farklı pek çok çeşit ve modelden oluşan söz konusu Pırlanta Baget Mücevherler, doğum günlerinden evlilik tekliflerine kadar hemen hemen her özel günü taçlandırıyor. O halde, Yetkin Diamond’un ürün yelpazesinde parıldayan baget mücevherleri keşfe çıkmaya ve baget mücevher trendine uyum sağlamaya ne dersiniz?

Baget yüzük modellerimizi incelemek için tıklayın!

Pırlanta Baget Yüzük Modelleri

İhtişamlı tasarımları ve göz kamaştıran parlaklığı ile Pırlanta Baget Yüzükler, birbirinden farklı karatları ve modelleri ile pek çok tarza hitap ediyor. Bu noktada, dikdörtgen kesim baget yüzükler, modern çizgiler taşıyan benzersiz bir pırlanta olarak karşınıza çıkarken, Oval Kesim Baget Yüzükler, daha geleneksel tarza hitap eden şık bir pırlanta olarak yelpazede yerini alıyor. Girdiğiniz her ortamda büyüleyici bir görünüme sahip olmanızı mümkün kılan söz konusu yüzükler, ışığınızı en parlak haliyle yansıtmanız için sizleri bekliyor.

Pırlanta Baget Kolye Modelleri

Gerdanınızda gösterişli bir kolyeye yer açın! En özel günlerinizde yapacağınız kombinleri tamamlayacak ve estetik açıdan zirveye çıkmasını sağlayacak Pırlanta Baget Kolyeler, günlük kombinlerinize ayrıcalıklı bir görünüm kazandıracaktır. Bu noktada, dikdörtgen, oval, elips ve kalp şeklinde birçok farklı modelden oluşan kolyeler arasından size ve kombinlerinize hitap edecek baget kolyeyi mutlaka bulacaksınız.

Pırlanta Baget Küpe Modelleri

Bazı kombinler yalnızca ışıl ışık küçük bir pırlantaya ihtiyaç duyar, bazı kombinler ise baştan aşağı parıldamanızı gerektirir. Her iki koşulda da Pırlanta Baget Küpeler, görünümünüzü tamamlamak için hazır. Minimal pırlanta taşlarla bezenmiş baget küpeler, diğer tüm baget mücevherde olduğu gibi farklı modellerden oluşuyor. Dilerseniz, şık bir elbisenizin üzerine sadece söz konusu Pırlanta Küpelerden birini tercih edebilir, dilerseniz en sade kombinlerinize zengin bir hava katmak için baget küpenizi diğer mücevherler ile bir araya kullanabilirsiniz.

Pırlanta baget mücevher modellerini incelemek ve satın almak için Yetkindiamond.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bankalar