İletişim | Siparişlerim | 0 532 649 12 00

Minimal Giyim Tarzına Hitap Eden Pırlantalar


Peki, minimal tarzda nasıl takılar kullanılmalı? Hangi pırlanta modelleri minimalist stile hitap ediyor? Minimal akımın devamlılığını sağlayacak mücevherler neler?

Sade, Yalın ve Şık…

Son dönemlerin en popüler akımlarından biri olan minimalist giyim, sade bir şıklığın en belirgin temsilcisi olarak karşımıza çıkıyor. Günlük yaşamdan özel davetlere kadar hemen hemen her alanda etkilerini görebildiğimiz minimal stil, oldukça güçlü ve asil bir tarzın yansımalarını taşımakta.

Bazen sade bir elbise, bazen pantolon ve bluz kombinlerinde görebildiğimiz Minimal Giyim Tarzında, takı seçimi oldukça büyük öneme sahip. Peki, minimal tarzda nasıl takılar kullanılmalı? Hangi pırlanta modelleri minimalist stile hitap ediyor? Minimal akımın devamlılığını sağlayacak mücevherler neler?

Eğer sizler minimal tarzı benimsiyorsanız ya da minimal giyim tarzına sahip birine mücevher satın almayı planlıyorsanız, bizler minimal takı tasarımlarımız ile yanınızda olmaya hazırız. Birçok farklı koleksiyon arasından sizler için Minimal Takıları seçtik. İşte, o pırlanta takılar…

Minimal Bir Taşın Hikayesi: Pırlanta Baget Yüzük

Küçük pırlanta taşların arasında yerleştirilmiş baget kesim pırlanta taştan oluşan yüzük, abartısız şık tasarımı ile minimal stilin peşinden giden kullanıcılara fazlasıyla hitap ediyor. Pembe altın ve beyaz altın seçeneklerine sahip olan söz konusu Pırlanta Baget Yüzük, günlük kullanım için de bir hayli uygun.

Minimal Akımın Vazgeçilmezi: Pırlanta Tektaş Kolye

Boynunuza takacağınız küçük ama değerli bir parıltının, sahip olduğunuz tarzı desteleyeceğine eminiz. Bu noktada Pırlanta Tektaş Kolye, minimal akım için biçilmiş kaftan desek yanlış olmaz. En yalın ve sade kombinlerinizi göz alıcı bir şıklığa kavuşturacak aynı zamanda da çizginizin dışına çıkmanıza engel olacak bu kolye, minimal tasarımlı pırlanta takılarımız arasında yerini alıyor.

Hem Modern Hem Minimal: Pırlanta Harf Kolye

Günlük kombinlerinizde tercih edebileceğiniz minimal bir kolye arıyorsanız, Pırlanta Harf Kilit Kolyearadığınız o parça olabilir. İnce zinciri, küçük pırlanta taşları ve tasarımı ile hem minimal hem de modern bir stil elde etmenize destek olacak bu kolye, son derece şık görünümü ile favorilerinizden biri olacaktır.

Tarzınızı yansıtacak pırlanta takılara Yetkin Diamond online mağazamızdan ulaşabilir, kendi stilinizi en güçlü şekilde ortaya koyabilirsiniz.

Bankalar