İletişim | Siparişlerim | 0 532 649 12 00

Pırlanta Dünyasında Yetkin Diamond


Göz kamaştırıcı parlaklığı ve kaliteli taşları ile pırlanta yüzükler, kolyeler, küpeler ve bilekler Yetkin Diamond'da sizleri bekliyor.

 

Yetkin Diamond'ın Büyüleyici Dünyasına Hoş Geldiniz!

Günümüzde, zarafetin, şıklığın, sevginin ve sonsuzluğun simgesi olan pırlanta takılar, kadınların en sevdiği ve asla hayır diyemediği en değerli aksesuarlardan. Işıltısıyla en sıkıcı kıyafet kombinlerine seviye atlatan, estetik açıdan kişiye güzellik sağlayan pırlanta taşı, taşıdığı manevi anlamlarla da modası hiç geçmeyecek takıların baş kahramanı olmaya kararlı. Özel anları taçlandıran en değerli armağanlara dönüşen pırlanta takılar, farklı formlarda ve farklı çeşitlerde karşımıza çıkmakta. Sade tasarımlardan şaşaalı modellere kadar, tüm ihtiyaçlara cevap veren ve farklı konseptlere tam olarak uyum sağlayan takı çeşitlerine Yetkin Diamond çatısı altında erişebilirsiniz. Geniş bir yelpazeye yayılan Yetkin Diamond koleksiyonuna dilerseniz hep beraber göz atalım.

Pırlanta Yüzük, Sevgiyi İfade Etmenin En Güzel Yolu…

Her pırlanta özgün bir berraklık oranına sahiptir ve eşsizdir. Bu nedenle Pırlanta Yüzükler kadınlar için eşsiz bir armağandır. Özellikle, tektaş pırlanta yüzükler evlilik tekliflerinde başrolü üstlenirken en değerli zamanlara şahitlik eder. "Tek aşkımsın, yeganesin” anlamı taşıdığı için tek bir pırlanta taşı ile taçlanan bu özel yüzükler, ilişki yıllandıkça önemli bir sadakat simgesine dönüşmeye başlar ve pırlanta taş sayısı artar. Sevginin, dününü, bugününü ve yarınını sembolize etmek için 3 adet pırlantaya sahip tria yüzükler devreye girer. 5 Yıllık süreyi aşan ilişkilerde, evlilik yıl dönümü ya da doğum günleri için sevdiğiniz kadına Beştaş Alyans armağan edebilirsiniz. Oldukça gösterişli olan beştaş yüzüklerde her taş ayrı ayrı anlama sahiptir. Aşk, sadakat, sevgi, bereket ve mutluluğu simgeleyen bu yüzükler alyans olarak kullanılabilmektedir. Geniş bir koleksiyonla kullanıcılara seslenen Yetkin Diamond, farklı şıklık derecelerine, farklı pırlanta sayılarına sahip birçok çeşidi kategori altında sunmakta. Hayatın en özel anlarına değer katan ve kadınların şıklık yarışında parmağından çıkarmak istemeyeceği Pırlanta Baget, tamtur, tektaş, beştaş yüzük çeşitleri ile safir, yakut, zümrüt taşlarının ışıltısıyla parlayan göz alıcı modellere sitede kolayca erişebilirsiniz. Birden fazla pırlanta taşıyla oluşturulmuş çiçek motifli coronet modeller de fantezi yüzükler arasında listeleniyor.

Asil ve Zarif Pırlanta Kolye Çeşitleri

Kadınların zarafetini ortaya çıkarması açısından önemli bir takı olan Pırlanta Kolye çeşitleri, şıklığı bütünleyen ve kişiye göz alıcı bir ışıltı sunan vazgeçilmez aksesuardır. Yekin Diamond ürün yelpazesinde istediğiniz modelde, tasarımda ya da büyüklükte pırlanta takılar tercih edebilirsiniz. Tek taşla süslü sade pırlanta kolyeleri tercih edebileceğiniz gibi, farklı anlara farklı anlamlar yükleyen Pırlanta Baget Kolye modellerinden yardım alabilirsiniz. Pırlanta safir, yakut, zümrüt kolyelerin yanı sıra, fantezi kolyeler ve tektaşlı modeller de Yetkin Diamond’ın ürün gamında sizleri bekliyor.

Pırlanta Küpe Modası

Günlük görünüme şıklık katan modellerden abiye kombinlerini tamamlayan gösterişli küpelere kadar zevkinize en çok hitap eden Pırlanta Küpe çeşitleri de Yetkin Diamond’da karşımıza çıkıyor. Çabasız bir şıklık sağlayan küpelerde pırlanta baget, fantezi, safir, tektaş, yakut, zümrüt modellerden dilediğinizi seçebilirsiniz. Zamansız seremonilerin ve sevgi gösterilerinin simgesi olarak da önemli bir rol üstlenen bu takılar, Pırlanta Küpe Fiyatları konusunda en uygun seçenekleriyle sizin için artık daha erişilebilir durumda.

Şıklığın En Zarif Temsilcisi: Pırlanta Bileklik

Hayatınızdaki değer verdiğiniz kadınlar için ideal hediyelere dönüşen pırlanta bileklikler, zamansız mutluluklar sağlamak için etkili bir yöntem. Günlük hayatta da kullanımı çok yaygın olan pırlanta bileklikler ile görünümünüze zarif bir şıklık katabilirsiniz. Dilerseniz kendinizi şımartmak için satın alacağınız bileklerle göz alıcı bir imaj yakalamanız da mümkün. Pırlanta safir, yakut, zümrüt bileklik modelleri ile fantezi ve Suyolu Pırlanta Bileklik çeşitleri şimdi Yetkin Diamond imzasıyla sunuluyor.

Pırlanta Mücevherlerde Yetkin Diamond İmzası

Pırlanta takıları herkes için erişilebilir kılmaya çalışan firmamız, yurt dışından özenle getirtilen ham maddelerle ve en berrak değerli taşlarla işlenen pırlanta mücevher modellerini sizlerle buluşturuyor. Şıklık, kalite, uygun fiyatların yanı sıra sunduğumuz ekstra avantajlarla alışverişinizi gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz. 24 Ay bakım garantisi, özel hediye paketi, yüzük ölçüsü hizmeti, 3D ödeme güvenliği, orijinal ve sertifikalı mücevher çeşitleri, iade imkânı, sigortalı ve ücretsiz teslimat avantajları da Yetkin Diamond sitesinde sizleri bekliyor. Değerli taşların büyüsüyle harmanlanan bileklik, küpe ve kolye çeşitlerimiz özenle tasarlanmış sitemizde sizin için satışta.

Bankalar