İletişim | Siparişlerim | 0 532 649 12 00

Renkli Taş Pırlantaları Keşfettiniz Mi ?


Gelin, Yetkin Diamond’un renkli taş koleksiyonu ile sihirli bir yolculuğa çıkalım...

Değerli Taşlar ile Değerli Hissedin!

Yeryüzünün bizlere birer hediyesi olan değerli taşlar, kadın mücevherlerinde yerini alarak çok daha anlamlı ve değerli hale dönüştü. Her biri farklı hikayelere sahip olan safir, yakut ve zümrüt taşları, kusursuz detayları, eşsiz görünümleri, anlamları ve mucizevi etkileri ile yüzyıllardır popülerliğini korumaya devam etmekte. Bu noktada, Yetkin Diamond’un en zarif ve şık tasarımlarıyla bütünleşen söz konusu renkli taşlar, sizleri büyülü ve rengarenk bir dünyaya davet ediyor.

Gelin, Yetkin Diamond’un renkli taş koleksiyonu ile sihirli bir yolculuğa çıkalım...

Sadakatin ve Bağlılığın Sembolü: Safir Mücevher

Masmavi rengi ile derin denizleri andıran ve her bakışınızla sizleri içine çeken safir, safiye taşlar grubundaki en pahalı ve değerli bir taş türüdür. Yıllar içerisinde pek çok anlam yüklenen bu taşlar, güzelliği ve dişiliği simgelemenin yanı sıra, dirençli yapısı ile gücün sembolü haline gelmektedir. Bu noktada, safir taşı yaydığı pozitif enerji ile insanlar arasındaki bağı güçlendirip güven duygusunun sağlanmasında oldukça etkili bir rol oynamakla kalmıyor, kaygı stres gibi olumsuz ruh halini ortadan kaldırıyor. Aynı zamanda, çiftler arasında sadakatin ve bağlılığın oluşmasında da devreye giren söz konusu pırlanta Safir Mücevherler, partnerinize alacağınız en anlamlı hediyelerden olacaktır. Bu noktada, dilerseniz nişan gibi özel bir anlamı olan anlarda tercih edebileceğiniz Safir Yüzük, karşınızdakine olan bağlılığınızın birer ifade olacaktır. Dilerseniz, birbirinden göz alıcı safir kolye ve bileklik modellerini de tercih edebilirsiniz.

Tutkulu Bir Aşk Hikayesi İçin: Yakut Mücevherler

Her daim aşkın en iyi habercisi olan yakut, tutkulu aşk hikayelerinin başrolü olma konusunda yerini kimselere bırakmıyor. Koyu kırmızı rengi ve içerisinde barındırdığı muhteşem çizgileri ile kadın mücevherlerinin vazgeçilmezi olan yakut taşı, aynı zamanda eski zamanlardan beri şans taşı olarak da görülmüştür. Yakut taşının üzerinde taşıyan kişiye şans getirdiği düşüncesi, hemen hemen her dönemde yakut takıların varlığını korumuştur. Bu noktada, Yetkin Diamond koleksiyonunda da yerini alan pırlanta Yakut Mücevherler, küpe, kolye, bileklik ve yüzük modelleri ile şıklığınıza bir imza daha atıyor.

Bereketli Günlere Açılan Kapı: Zümrüt Mücevherler

Bereket, para, huzur, dinginlik... Pek çok anlamı içerisinde barındıran zümrüt, geçmişten günümüze kadar pek çok takıyı süslemiş, yüzyıllardır mücevherlerin aranan ismi olmuştur. Göz kamaştırıcı yapısı ve rengi ile Pırlanta Zümrüt Küpe, kolye, bileklik ve yüzük Yetkin Diamond tasarımları ile karşınıza çıkıyor.

Bankalar