İletişim | Siparişlerim | 0 532 649 12 00

Sezonun Trend Mücevher Modelleri


O halde gelin, bu sezonda öne çıkan tasarımları daha yakından inceleyelim…

En Popüler Mücevherler Yetkin Diamond’da!

Her yıl değişen moda akımlarına uyum sağlama konusunda bir hayli başarılı olan mücevherler, öyle ki bazı dönemlerde modanın kendisine yön vermiştir. Bu noktada, 2021 Mücevher Modasının değişen ritmini yakından takip eden Yetkin Diamond, zengin ürün gamında son trendlere yer vermektedir.

O halde gelin, bu sezonda öne çıkan tasarımları daha yakından inceleyelim…

Baget Mücevherler

Baget yüzüklerin son dönemlerde oldukça popüler olduğu aşikar. Evlilik teklifleri ve pek çok özel anı taçlandıran söz konusu Baget Yüzüklere bu sezon diğer baget mücevherler eşlik ediyor. Göz alıcı tasarımları ve farklı formları ile boynunuzu süsleyecek Baget Kolyelerve şıklığınızı tamamlayacak baget küpeler, en çok tercih edilen mücevherler arasında yer alıyor.

Suyolu Bileklikler

Zarif tasarımları ile hem özel davetlerde hem de günlük yaşantınızda tercih edebileceğiniz Suyolu Bileklikler, bu sezonun en trend parçalarından. Farklı karatlardan oluşan söz konusu bileklikler, özellikle minimalist akımının etkili olduğu günümüzde en beğenilen mücevherlerden.

Safir Mücevherler

Mavinin en güzel tonundan oluşan safir, yüzyıllarca pırlanta ve mücevherlerde sıklıkla kullanılan bir taş olup popülerliğini hiç kaybetmeden bugüne kadar ulaşmıştır. Bu noktada, içerisinde sakladığı anlamlar ve eşsiz görüntüsü ile stilinize değerli bir dokunuş yapmaya hazırlanan Safir Mücevherler, bu sezonun en dikkat çeken parçalarından olmaya aday.

Beştaş Yüzükler

Aşk, huzur, mutluluk, bereket ve sadakat olarak anlamlandırılan taşlardan oluşan Pırlanta Beştaş Yüzükler, tabii ki moda dünyasında yerini koruyan Mücevher Modellerinden. Evlilik teklifleri için alternatif bir yüzük olan beştaş yüzükler, son zamanlardan tercih listelerinin başında geliyor.

Tektaş Kolyeler

Günlük yaşantınızda yapacağınız neredeyse her kombinin tamamlayıcısı olacak Pırlanta Tektaş Kolyeler, minimal tasarımı ile bu sezonun moda parçalarından. Dilerseniz özel bir davete katılırken, dilerseniz gündelik hayatınızda tercih edebileceğiniz bu kolyeler, her kadının mutlaka sahip olması gereken kolye modellerinden biri.

Yetkin Diamond’un geniş ürün yelpazesini keşfetmek, tasarımları ile öne çıkan mücevherleri avantajlı fiyatlardan satın almak ve trend bir görünüm elde etmek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Bankalar