İletişim | Siparişlerim | 0 532 649 12 00

Yeni Yıl Hediyeniz Yetkin Diamond’dan Olsun!


Yetkin Diamond imzası taşıyan Pırlanta Mücevherler, yılbaşı gecesini için sahiplerini arıyor...

 

 

Yılbaşı Hediyeniz Hazır Mı?

Işıltılı, büyüleyici, göz alıcı... Yeni yılın ruhunu yansıtacak ve büyüleyici dünyasına uyum sağlayacak bir hediye seçimi yapmaya hazır mısınız? Parıltılı süsleri ve ışıklarıyla eşsiz bir görünüme sahip çam ağacı, çeşit çeşit atıştırmalıkların yer aldığı şık bir masa ve tabii ki yılbaşının olmazsa olmazı göz kamaştırıcı bir hediye... Sevdiğiniz kişiyle birlikte gireceğiniz yeni yılda karşınızdaki kişiyi mutlu etmek, yüzünde hoş bir gülümseme oluşturmak ve gününüzü unutulmaz kılmak için küçük ama etkili bir Yılbaşı Hediyesine ne dersiniz?

O halde, kız arkadaşınıza ya da eşinize alabileceğiniz Yılbaşı Hediyesi Önerilerimize bir göz atmanızı tavsiye ederiz. Zira, Yetkin Diamond imzası taşıyan Pırlanta Mücevherler, yılbaşı gecesini için sahiplerini arıyor...

Yılbaşı Ruhunun Yansıması: Renkli Taş Mücevherler

Kızıl rengi ile yakut ve eşsiz yeşili ile zümrüt değerli taşlar, yılbaşı konsepti için özel olarak tasarlanmış sanki... Yeni yılın o muhteşem atmosferine fazlasıyla yakışacak olan Renkli Taş Mücevherler, taşıdığı anlamları ile yılbaşı dileklerinizi ayrıcalıklı kılıyor. Tutkulu bir aşkın sembolü olan yakut, aynı zamanda şans taşı olarak da biliniyor. Karşınızdaki kişiye yeni yılda şans getirecek olan yakutu, dilerseniz zarif bir küpede, dilerseniz gösterişli bir yüzükte veya kolyede tercih edebilirsiniz. Bunun yanı sıra, koşulsuz aşk taşı olarak bilinen zümrüt, bereket ve neşenin birer sembolü. Sevdiğiniz kişiye yılbaşı armağanı olarak vereceğiniz zümrüt bir bileklik ya da zümrüt bir set, bereketli ve neşeli günleri de beraberinde getirecektir.

Parıltılı Bir Yıl İçin Fantezi Mücevherler

Yılbaşı kutlamaları, parıl parıl ve göz alıcı güzelliği ile her daim büyülü bir havaya sahiptir. 2021 yılına girerken, yılbaşının büyülü dünyasına eşlik edecek hediyeler arasında tabii ki fantazi yüzükler yerini alıyor. İhtişamlı tasarımları ve eşsiz pırlanta taşları ile karşısındaki kişiyi kendisine hayran bırakacak mücevher, mükemmel bir yılbaşı hediyesi alternatifi olarak karşınıza çıkmakta. Fantezi yüzük, küpe, kolye ve bilekliklerden oluşan söz konusu takılar, birçok farklı modeli ile yılbaşınıza bambaşka bir dokunuş yapmak için sizleri bekliyor.

Yeni yılın en göz alıcı hediyeleri içinYetkindiamond.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Işıl ışıl bir yıl dileğiyle...

Bankalar