İletişim | Siparişlerim | 0 532 649 12 00

Sevgililer Günü İçin Pırlanta Seçtiniz Mi ?


Sevgililer Günü'nü hangi pırlanta mücevher ile taçlandıracaksınız?

 

 

Aşkla Geçen Günlerinizi Pırlanta ile Ayrıcalıklı Kılın!

Onunla geçen zaman belki çok daha anlamlı, belki çok daha keyifli, belki de çok daha huzurlu... Sevgilinizle, sevdiğiniz kişiyle ya da eşinizle birlikte geçirdiğiniz her dakika sizlerde farklı duygular ve hisler uyandırıyor olabilir. Ancak, Sevgililer Günü söz konusu duygularınızı dile getirmek, onlara olan sevginizi bir kez daha göstermek ve verdiğiniz değeri küçük bir hediye ile taçlandırmak için aradığınız o fırsat olabilir. Bu noktada, Yetkin Diamond, birbirinden göz alıcı ve şık Pırlanta Mücevherleri ile Sevgililer Günü Hediyesini ayrıcalıklı kılmaya hazır.

Pırlanta Tektaş Yüzük

Sonsuz aşkın, sevginin ve bağlılığın bir sembolü olan pırlanta yüzük, tabii ki Sevgililer Günü’nde en öne çıkan armağan alternatiflerinden. Tek taşı ile fazlasıyla gösterişli olan söz konusu yüzükler, parıltısı ile baş döndürmeye kararlı. Bu noktada, gözlerinizde aşkınızı yansıtan sevgi dolu bir bakış, ağzınızdan çıkacak o anlamlı iki kelime ve Yetkin Diamond pırlanta tektaş yüzük, Sevgililer Günü kutlamanızda, karşınızdaki kişiyi mutlu etmek için yeterli olacaktır.

Pırlanta Suyolu Bileklik

Zarafeti, ince detayları ve ışıltılı taşlarıyla Pırlanta Suyolu Bileklikler, Sevgililer Günü’nü unutulmaz kılacaktır. Birbirinden farklı tasarımları ile Yetkin Diamond imzası taşıyan bu takılar arasından sevgilinizin ya da eşinizin zevkine hitap edecek bilekliği mutlaka bulacaksınız. Birlikteliğinizin uzun yıllar boyunca sürmesini dile getirmek için kusursuz bir seçenek sunan pırlanta suyolu bileklikler, gideceğiniz uzun yola heyecan katmak için sizleri bekliyor.

Pırlanta Baget Kolye

Sevdiğiniz kişinin boynuna fazlasıyla yakışacak Pırlanta Baget Kolye, Sevgililer Günü için tercih edebileceğiniz hediyelerden. Gösterişli görünümleri ile göz dolduran baget kolyeler, her günü parıltılı hale getirmekte, her dakikayı özel kılmakta. Bu noktada, karatları ve formlarıyla birbirinden ayrılan baget kolyeler farklı modelleri ile karşınıza çıkıyor.

Pırlanta Tektaş Küpe

Eğer, Sevgililer Günü’nde sevgilinize her gün kullanabileceğini minimal bir takı almayı planlıyorsanız Pırlanta Tektaş Küpeler, aradığınız hediye olabilir. Değerli taşı ve şık tasarımı ile günlük kullanıma bir hayli uygun olan küpeler, karşınızdaki kişiye her an sizleri hatırlatacaktır.

Bankalar