Facebook
Ayın Fırsatlarını Kaçırmayın!
İletişim | Siparişlerim | 0 532 649 12 00

Özel Davetlerde Göz Kamaştırın!


Kombininizi tamamlamanın çok daha ötesinde, stilinize ayrıcalık katacak pırlanta mücevherler, kusursuz hissetmek istediğiniz anlarda sizlere bir köşeden göz kırpıyor.

Kusursuz Hissetmek İstediğiniz Anlara...

Günlerdir hazırlandığınız o büyük kutlama, en yakın arkadaşınızın düğünü ya da sevdiğiniz kişiyle çıkacağınız şık bir akşam yemeği… Hayatınızın en özel anlarında ve unutulmayacak kutlamalarda şıklığınızla göz kamaştırmak ve davetlerde ya da organizasyonlarda stiliniz ile anılmak için kusursuz görünüme sahip olmanız mühim. Peki, vücudunuzla mükemmel bir uyum sağlayan bir elbise, yüksek topuklu ayakkabılar, özenle yapılmış saç ve makyaj kusursuz bir görünüm için yeterli mi? Eğer özel davetlerde tüm dikkatleri üzerinize çevirmek istiyor ve söz konusu atmosferde göz doldurmak istiyorsanız bizce yeterli değil. Zira küçük ama değerli bir şeyler eksik…

Belki gerdanınızı süsleyecek gösterişli bir pırlanta kolye, belki parmaklarınızda parıldayacak hoş bir Pırlanta Yüzük, belki de bileklerinize çok yakışacak eşsiz bir bileklik… Kombininizi tamamlamanın çok daha ötesinde, stilinize ayrıcalık katacak Pırlanta Mücevherler, kusursuz hissetmek istediğiniz anlarda sizlere bir köşeden göz kırpıyor.

O halde gelin, özel davetlere hazırlanırken sizlere eşlik edecek pırlantaları birlikte keşfedelim…

Sade ve Yalın Elbiselerinize Detay Kazandırın!

Özel bir organizasyon için oldukça sade bir elbise tercih edecekseniz, ufak bir dokunuş yaparak stilinizi şıklığın zirvesine taşıyabilirsiniz. Askılı tek renkten oluşan düz bir elbise ile tercih edeceğiniz Pırlanta Fantezi Kolye, aradığınız o tamamlayıcı parça olabilir. Elbisenizin asaletini yansıtacak aynı zamanda da gösterişli bir görünüme sahip olmanızı sağlayacak fantezi kolyeler, özel davetlerde vazgeçilmeziniz olmaya kararlı.

Sade elbise kombinlerinizi daha dikkat çekici kılmak için tek bir mücevher yerine, birden fazla ama daha minimal takılar kullanabilirsiniz. Mesela Pırlanta Zümrüt Yüzük ile pırlanta zümrüt küpeden oluşan bir set, oldukça yerinde bir seçim olabilir.

İhtişamlı Görünümünüzü Dengeleyin!

Parlak taşlarla, işlemelerle ya da boncuklarla kaplı bir elbise, kutlamalarda yerini alabilir. Eğer sizler bu tarz bir elbise tercih edecekseniz, takı seçiminde özenli olmanız gerekmekte. Kullanacağınız mücevherlerde abartıya kaçmak, dilediğiniz zarif görünümden sizleri uzaklaştıracaktır. Yetersiz mücevher kullanmak ise hayalini kurduğunuz o ihtişama sahip olmanıza engel olabilir. Bu noktada, söz konusu elbise modelleriniz için sizlere önerebileceğimiz takılar arasında Pırlanta Suyolu Bileklikler, küçük fantezi küpeler, baget yüzük ve kolyeler bulunuyor.

Özel davetlere hazırlığında şıklığınızın dozunu artırmak için sizleri bekleyen pırlanta takılar Yetkindiamond.com adresinde!

Bankalar